---

Runografi on ollut olemassa vasta tovin, mutta pinnan alla on ehtinyt tapahtua yhtä ja toista! Bugien korjailun ja toiminnallisuuksien hiomisen ohella olemme julkaisseet jo yli 50 kritiikkiä.

Uusien kritiikkien lisäksi olemme saaneet joukkoomme kolme uutta kriitikkoa. Kaikki sanataiteen koulimia nörttejä ja tekstintuottamisen ammattilaisia: Carlos Lievonen, Atte Koskinen ja Milka Luhtaniemi! Heidät valjastetaan tuottamaan teille tietoa ajankohtaisesta runoudesta tuota pikaa. Kuulette näistä uusista tekijöistämme enemmän somen puolella.

Olemme myös viimein vaihtaneet toimittajien suositukset! Uusi teema on historian havinaa. Tänä vuonna historia on ollut vahvasti läsnä julkaistussa runoudessa kuitenkaan tarkentumatta mihinkään yksittäiseen ajankohtaan. Sotaa, tosihenkilöihin perustuvaa fiktiota, muinaiskreikkalaisuuteen kohdistuvaa katsetta ja futurismikoneiden kirskuntaa.

Haluan myös kiittää lukijoita kaikista lähettämistänne kannustuksista ja sivuston kehitysehdotuksista. Monet niistä on jo ohjelmoitu osaksi sivustoa, ja kehitystyö yhä jatkuu. Ehdotuksia voi lähettää jatkossakin osoitteeseen runografi ät runografi piste fi.

Terveisin,

Daniil Kozlov

”päätoimittaja”